Sitemap  |  Kontakt  |  Om Ciao  |  
HVAD ER VORES DRIVKRAFTMENNESKENE BAG
For snart 25 år siden pakkede Lene Olsen, hendes mand og på det tidspunkt deres 2 børn, deres lille Fiat 127 for at tage på deres første kør-selv ferie. Den skulle gå til Italien, da Lene Olsen i mange år have boet i dette pragtfulde land og derved havde et godt og grundigt kendskab til landets kultur, befolkning og dets sprog. Dette blev starten af CIAO ferieboliger, for på denne ferie oplevede den lille familie det herlige i at være sammen i bilen og friheden til selv at bestemme indholdet af ferien. Mange gange har Lene Olsen svaret på spørgsmålet: Jamen er dette ikke trels med den lange biltur gennem Europa? – Nej, hvis I indtænker køreturen som en del af ferien – og hvis I ikke har tiden til dette – så put børnene på bagsædet til en tur gennem Europa om natten – og se deres benovede ansigter om morgenen når de vågner i Alpelandskabet med bjergene – det er turen værd!

Det er blevet til mange kør-selv ferier siden – disse er både gået til Italien, Frankrig, Spanien, Østrig, Kroatien – ja sågar til Grækenland. Da børnene blev større og der kom en yderligere begyndte familien også at tage på storbyferie med fly og sommerferien blev suppleret med en vinterferie – ligeledes som kør selv.

Det r ud fra dette meget personlige kendskab til disse ferieformer at Lene Olsen har opbygget CIAO ferieboliger, som i dag fremstår som en moderne bureau med kør-selv ferie til Italien, Frankrig, Østrig, Kroatien, Spanien og storby ferie til Paris, London, Rom, Venedig, Firenze, Wien, Prag og Budapest – og om vinteren Skiferie til Italien, Frankrig, Østrig, Norge og Sverige.

lene Ciao Ferieboliger
Lene Olsen
GØR DIN FERIE BEDRE

Inden afrejsen
Nyttige information inden du tager på ferie
Læs mere.

På rejsen
Ting du bør vide mens du er på ferie.
Læs mere.

Hjemme igen
Efter ferien bør du læse følgende.
Læs mere.Følg os på facebook  -  Gå direkte til: Sommerferie Storbyferie Skirejser Intern1 ApS