Sitemap  |  Kontakt  |  Om Ciao  |  
FORSIKRING
Det er altid nemmere at tænke på at tegne forsikring inden ferien - er skaden først sket er det for sent. CIAO ferieboliger anbefaler på det kraftigste at vore kunder i forbindelse med bestilling af lejemål tegner forsikring. CIAO ferieboliger lader vore kunder selv bestemme om de ønsker forsikring eller selv tage risikoen. CIAO ferieboliger har strategisk samarbejde med EUROPÆISKE rejseforsikring A/S.

Generelt:
Tjek altid hvordan du er dækket af din indboforsikring. Flere og flere forsikringer indeholder forskellige former for rejsedækninger. Men vær også opmærksom på evt. undtagelser fx. når det gælder skiferie.

Afbestillingsforsikring:
Afbestillingsforsikringen skal købes samtidig med din rejse eller ved betaling af depositum for rejsen. Prisen er 6% af forsikringssummen, dog minimum 75 kr. pr. police. Der findes flere typer af afbestillingsforsikringer. Klik herunder for at vælge en afbestillingsforsikring.
Årsafbestillingsforsikring - Europa
Afbestillingsforsikringer til enkelte rejser
Afbestillingsforsikring Feriehusudlejer

Årsrejseforsikring:
Rejser du flere gange om året er det fordelagtigt at tegne en Årsrejseforsikring som dækker hele året, er årets ferie den eneste ferie du rigtigt får tid og råd til, kan det tilrådes blot at tegne en forsikring til denne ferie.

Europæiske Rejseforsikring
Prisen for et års grunddækning er kr. 161,- for en enkelt person og en familie/husstand koster kr. 403,- Forsikringen kan tegnes ved at klikke her.

Supplerende dækninger:
Har du allerede en Årsrejseforsikring hos Europæiske Rejseforsikring kan du tegne suplerende dækninger under ferien ved at klikke her.
Eksempelvis er tillæget for ski og anden sport kr. 98,- for en enkelt person og kr. 246,- for en familie/hustand.

Vil man også have dækket bagagen under transport er der yderlige et tillæg på kr. 98,- for enkelt personer og kr. 204,- for familie/hustand.


 
GØR DIN FERIE BEDRE

Inden afrejsen
Nyttige information inden du tager på ferie
Læs mere.

På rejsen
Ting du bør vide mens du er på ferie.
Læs mere.

Hjemme igen
Efter ferien bør du læse følgende.
Læs mere.
Følg os på facebook  -  Gå direkte til: Sommerferie Storbyferie Skirejser Intern1 ApS