Sitemap  |  Kontakt  |  Om Ciao  |  
REJSEMÅL

Skiferie Paganella, Italien

Midt imellem Dolomiterne og Gardasøen ligger Andalo, Molveno og Fai, som udgør skiområdet Paganella. Området ligger 1.030 m over havet og er særdeles attraktivt med pister for alle, hvor der er mulighed for at stå på ski direkte ned til byen. Området er utroligt familievenligt - et skønt skisportsted med en sæson som strækker sig fra december til april. Andalo er en lille uspoleret perle - en autentisk italiensk landsby - henvender sig især til børnefamilier, og med sine 50 kilometers skiløb (Paganella) - som sæsonen igennem sikres af skikanoner - er terrænet overskueligt og alle lifter er stole- eller kabinelifter – altså ingen tallerkenlifter. Andalo byder på liftkapacitet på 23.000 mennesker til den nordlige del af Paganella´s skiområde. Fai er den lille by som er endnu mere autentisk og hvorfra I med lift kommer op i det indbydende skiterræn. Med skipasset Paganella Brenta har I mulighed for at løbe i områderne Andalo, Molveno og Fai della Paganella. Der er endvidere mulighed for én-dagsture til de nærliggende områder Folgaria og Madonna di Campiglio. Området omkring Andalo findes der ca. 10 km langrendsløjper, der alle er fint beliggende om den udtørrede sø Lago di Andalo. I området er der skiskoler som tilbyder instruktion i slalom, langrend, snowboard m.m.
Når mørket sænker sig og turen går hjemad kan man fortsætte sin aktive ferie i den offentlige svømmehal eller tage sig en ”after-skiiing” i de mange ”local pubs” eller ”piano bars“. Om aftenen byder Andalo og Fai på pizzeria, restaurationer, samt diskoteker og video pubs.
Andalo tilbyder alt det, som børnefamilier efterspørger. Her er ingen tallerkenlifter, et overskueligt terræn, brede grønne og blå boulevardpiste og komfortabel indkvartering til meget konkurrencedygtige priser. Med andre ord: et ideelt sted for nybegyndere og børnefamilier.

CIAO Skiguide:
Paganella
Beliggenhed: 1040 m.o.h.
Pistkilometer ialt: 50 km
Antal grønne pister: 4
Antal blå pister: 4
Antal røde pister: 15
Antal sorte pister: 1
Langrend: 10 km
Antal lifte: 21
Kapacitet pr time: 23000
Antal snekanoner: 160
Skiskole 6 dage: 150€
Liftkort 6 dage: 225
 Se kort over Paganella


Udvalgte indkvarteringer i Paganella


Hotel Adler Relax room/HB
Italien > Paganella > Andalo

Dette skønne 4-stjernet hotel byder på alt hvad der forbindes med en perfekt ramme for skiferie. Yderst centralt ligger hotellet midt i Andalo - så tæt på centrum og liftsystemet. Her finder I ....»

Læs mere om Hotel Adler Relax room/HB

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Ingen pris
fundet
LørdagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 5Afstand til indkøb 0 mAntal lifte 100 m

Hotel Select DB/HB
Italien > Paganella > Andalo

Hotel Select er for nylig udvidet og renoveret. Ligger 100 meter fra centrum og 250 m fra liftene. Hotellet har restaurant, TV-stue, bar, spillehal, mini-klub, værtshus og diskotek, fitness, ....»

Læs mere om Hotel Select DB/HB

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Ingen pris
fundet
LørdagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 2Afstand til indkøb 100 mAntal lifte 250 m

Residence Alba Nova Bilo 4/5
Italien > Paganella > Andalo

Residence Alba Nova er en skøn residence som ligger kun 150 m fra centrum og 250 m fra liftene. Ligeledes tæt på supermarked, pizzariaer, samt byens offentlige indendørs svømmehal, hvor I også finder ....»

Læs mere om Residence Alba Nova Bilo 4/5

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Ingen pris
fundet
LørdagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 5Afstand til indkøb 150 mAntal lifte 250 m

 Se rejser til Paganella

 Oversigt over alle rejsemål
HVORFOR VÆLGE CIAO
  • Kvalitet siden 1992
  • 30 års erfaring
  • Personlig betjening
  • Åbent 9-17 (man-fre)

Følg os på facebook  -  Gå direkte til: Sommerferie Storbyferie Skirejser Intern1 ApS