Sitemap  |  Kontakt  |  Om Ciao  |  
REJSEMÅL

Skiferie Dolomiti Superski, Italien

Dolomiti Superski består af 12 skiområder. Af disse har CIAO ferieboliger har valgt de bedst og mest centralt placerede, nemlig Canazei, Campitello, Alba, Arabba og Mazzin. Fra disse har man et perfekt udgangspunkt til dette fantastiske og helt unikke skiterræn, som ikke er mindre end ”Skiløberens paradis”, og som betegnes som verdens største. Hver har deres eget skiområde, men det der gør områderne interessante er, at de er forbundne, således at man kan løbe hele dagen i nye områder og rundt om bjergmassivet Sella. I Dolomiti Superski finder man moderne lifte, som har høj sikkerhed, og pister der, på grund af et effektivt snesystem, kan garantere sne i hele vintersæsonen. Dolomiti Superski er uden diskussion perfekt for alle typer af skiløbere og skisportsdicipliner. I dalen Val di Fassa, der ligger som blommen i ægget i bjergkæden Dolomitterne, finder man byerne Canazei, Campitello, Alba og Mazzin. Canazei og Campitello er ligger på ”hovedvejen” til de mest berømte pas i Dolomitterne, nemlig Sella, Pordoi og Fadaia, smukt omkranset af Dolomitternes bjergmassiver. Canazei er en dejlig by med hyggelige små gader. Fra centrum af byen fører skiliften en op i den centrale del af det skønne skiterræn, hvor der er et stort bredt stykke med små lifte, således at der er mange muligheder for at pudse formen af, inden man tager ud på de store ture, bl.a. den 15 kilometer lange blå løjpe til byen Arabba, som ligger utroligt smukt og centralt. Campitello den hyggelige by med kabelbanen Col Rodella, som bringer jer lige op midt i herlighederne, hvor I kan vælge at løbe til højre eller venstre omkring Sella. Mazzin ligger ved indgangen til dalen - men i rimelig afstand til Dolomiti Superski´s fortrinlige skiliftsystem og Alba, som har sin egen lift op i området. Der er skibus som bringer jer til de mest centrale lifte.
CIAO Skiguide:
Val di Fassa pistekort se: Klik her
Beliggenhed: 1460 m.o.h.
Pistkilometer ialt: 1180 km
Antal grønne pister: 0
Antal blå pister: 354 km
Antal røde pister: 708 km
Antal sorte pister: 118 km
Langrend: 50 km
Antal lifte: 58/475
Kapacitet pr time: 55000/507000
Snekanoner: ja
 Se kort over Dolomiti Superski


Udvalgte indkvarteringer i Dolomiti Superski


Casa Canazei Bilo A1
Italien > Dolomiti Superski > Alba di Canazei

Casa Canazei ligger i rolige omgivelser 300m til indkøb, 50 m fra skibus, små 900m til condolliften som bringer jer op til Canazai Belvedere og Dolomiti Superski 1200 km skisystem. Der er i alt 38 ....»

Læs mere om Casa Canazei Bilo A1

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Ingen pris
fundet
LørdagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 5Afstand til indkøb 500 mAntal lifte 900 m

Casa Canazei Trilo A2
Italien > Dolomiti Superski > Alba di Canazei

Casa Canazei ligger i rolige omgivelser 300m til indkøb, 50 m fra skibus, små 900m til condolliften som bringer jer op til Canazai Belvedere og Dolomiti Superski 1200 km skisystem. Der er i alt 38 ....»

Læs mere om Casa Canazei Trilo A2

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Ingen pris
fundet
LørdagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 6Afstand til indkøb 500 mAntal lifte 900 m

Casa Metz Bilo A1
Italien > Dolomiti Superski > St Christina

Casa Metz ligger i 1560m højde i St Christina i Val Gardena, der er en del af Sella Ronda/ Dolomiti Superski. Der er reception, vaskerum, garage, parkering samt ski- og støvledepot. Der er 100m til ....»

Læs mere om Casa Metz Bilo A1

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Ingen pris
fundet
LørdagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 4Afstand til indkøb 100 mAntal lifte 450 m

 Se rejser til Dolomiti Superski

 Oversigt over alle rejsemål
HVORFOR VÆLGE CIAO
  • Kvalitet siden 1992
  • 30 års erfaring
  • Personlig betjening
  • Åbent 9-17 (man-fre)
Følg os på facebook  -  Gå direkte til: Sommerferie Storbyferie Skirejser Intern1 ApS