Sitemap  |  Kontakt  |  Om Ciao  |  
REJSEMÅL

Mobilhome Adriaterhavet syd for Venedig, Italien

CIAO ferieboliger tilbyder ophold på de mest eftertragtede campingpladser i Italien, som alle er ideel basis for en uforglemmelig ferie i dette skønne land. Vore campingpladser tilbyder alt hvad der kan forventes af et campingliv. Her finder man masser af aktiviteter for store og små, swimmingpools, og gode sandstrande ved de campingpladser som ligger direkte ved vandet. Campingpladsernes tilhørende supermarkeder forsyner en med dagligvarer, ligesom de fleste også har restauration med god italiensk mad, hvis far eller mor skal have en friaften. Alt sammen i en rolig og rar atmosfære, hvor det tit og ofte foregår på børnenes og de unges præmisser og hvor ønsket om en god og hyggelig ferie er udgangspunktet.
Kysten syd for Venedig med byerne Rosolina Mare, Porto Levante, Lido di Estensi, samt Porto Garibaldi er med de lange børnevenlige badesandstrande og gode udflugtsmuligheder, den perfekte ramme for ens ferie. 110km syd for Venedig midt i den naturskønne “Parco del Delta del Po” i regionen Emilia-Romagna ligger vore byer.
Denne region er kendt for at man kan spise og drikke så det er en sand fornøjelse Lambrusco-vin, Sangiovese Parmaskinke, Culatello, Parmasanosten “Parmiggiano Reggiano”, Balsamico - den berømte eddike, som man kan bruge til alt fra salat til dessert. Besøg Leonardi og få en introduktion af fremstilling og mulighed for smagsprøve – www.acetaialeonardi.it
Emilia-Romagna er også regionen, hvor de tre italienske luksusbiler produceres: Ferrari, Lamborghini og Maserati. Besøg Ferrari-museet og se Schumarkers Formel 1 racer og hør når der testes på den nærliggende testbane.
Eller måske slå oplevelse af fremstilling af Pamesan og se en unik samling af Maserati sammen hos Collezione Umberto Panini sammen? www.paninimotormuseum.it
Sejl i den fantastiske lagune, hvor en udflugt i båd er et absolut must – man får ikke flottere tur til Venedig. Besøg Ravenna med de imponerende mosaikker fra dengang byen var centrum for den byzantinske kultur, mens Faenza er kendt for det produkt, byen har navngivet - Fajance-keramikken.
Er man til Grappa kan et besøg hos POLI varmt anbefales. I byen Schiavon får I en grundig gennemgang af hvorledes grappa fremstilles – ligesom der er mulighed for at smage på og købe herlighederne. www.poligrappa.com
Jo gæstfrihed og service er nøgleordene langs Adriaterhavskysten, og CIAO ferieboliger har et stort og rigt varieret udbud af ferieboliger i dette område, som ligger mindre end et døgns kørsel fra Danmark.
 Se kort over Adriaterhavet syd for Venedig


Udvalgte indkvarteringer i Adriaterhavet syd for Venedig


Camping Spiaggia e Mare MH0
Italien > Adriaterhavet syd for Venedig > Porto Garibaldi

Den trestjernede campingplads ligger direkte ved vandet 2km fra Porto Garibaldi. Der er swimmingpools til børn og voksne med liggestole, vandrutschebane, restaurant, bar, minimarked, spillehal, ....»

Læs mere om Camping Spiaggia e Mare MH0

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 410 kr.
for 1 nat
ValgfriTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 5Afstand til indkøb 0 m

Camping Spina Mobilhome
Italien > Adriaterhavet syd for Venedig > Lido di Spina

Denne 4 stjernede campingplads ligger 30km nord for Ravenna og 120km syd for Venedig midt i den naturskønne Parco del Delta del Po 700m fra Adriaterhavets dejlige sandstrand. Der er gratis bus til ....»

Læs mere om Camping Spina Mobilhome

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 365 kr.
for 1 nat
ValgfriTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 5Afstand til indkøb 0 m

Camping Vigna sul Mar Happy Premium
Italien > Adriaterhavet syd for Venedig > Lido di Pomposa

Den firestjernede campingplads ligger direkte ved vandet med privat sandstrand. Ideelt for familier med børn da stranden skråner lav ud i havet. Her finder I parasoller og liggestole (mod et gebyr), ....»

Læs mere om Camping Vigna sul Mar Happy Premium

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 380 kr.
for 1 nat
ValgfriTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 7Afstand til indkøb 0 m

 Se rejser til Adriaterhavet syd for Venedig

 Oversigt over alle rejsemål
HVORFOR VÆLGE CIAO
  • Kvalitet siden 1992
  • 30 års erfaring
  • Personlig betjening
  • Åbent 9-17 (man-fre)Følg os på facebook  -  Gå direkte til: Sommerferie Storbyferie Skirejser Intern1 ApS