Sitemap  |  Kontakt  |  Om Ciao  |  
REJSEMÅL
Produktet er tilføjet stjernelisten

Mobilhome Adriaterhavet nord for Venedig, Italien

CIAO ferieboliger tilbyder ophold på de mest eftertragtede campingpladser i Italien, som alle er ideel basis for en uforglemmelig ferie i dette skønne land. Vore campingpladser tilbyder alt hvad der kan forventes af et campingliv. Her finder man masser af aktiviteter for store og små, swimmingpools, og gode sandstrande ved de campingpladser som ligger direkte ved vandet. Campingpladsernes tilhørende supermarkeder forsyner en med dagligvarer, ligesom de fleste også har restauration med god italiensk mad, hvis far eller mor skal have en friaften. Alt sammen i en rolig og rar atmosfære, hvor det tit og ofte foregår på børnenes og de unges præmisser og hvor ønsket om en god og hyggelig ferie er udgangspunktet.
Lido di Jesolo, Cavallino, Lignano og Kysten syd for Venedig med byerne Rosolina Mare, Porto Levante, Lido di Estensi, samt Porto Garibaldi er med de lange børnevenlige badesandstrande og gode udflugtsmuligheder, den perfekte ramme for ens ferie. I Lido di Jesolo, Cavallino og Lignano blomstrer butikker i de hyggelige gader med lokkende vareudbud, og er man til den italienske mad, så finder man et utal af restaurationer og pizzeria. 110km syd for Venedig midt i den naturskønne “Parco del Delta del Po” i regionen Emilia-Romagna ligger vore andre byer. Denne region er kendt for at man kan spise og drikke så det er en sand fornøjelse Lambrusco-vin, Sangiovese Parmaskinke, Culatello, Parmasanosten “Parmiggiano Reggiano”, Balsamico - den berømte eddike, som man kan bruge til alt fra salat til dessert. Besøg Leonardi og få en introduktion af fremstilling og mulighed for smagsprøve – www.acetaialeonardi.it
Emilia-Romagna er også regionen, hvor de tre italienske luksusbiler produceres: Ferrari, Lamborghini og Maserati. Besøg Ferrari-museet og se Schumarkers Formel 1 racer og hør når der testes på den nærliggende testbane.
Eller måske slå oplevelse af fremstilling af Pamesan og se en unik samling af Maserati sammen hos Collezione Umberto Panini sammen? www.paninimotormuseum.it
Sejl i den fantastiske lagune, hvor en udflugt i båd er et absolut must – man får ikke flottere tur til Venedig. Besøg Ravenna med de imponerende mosaikker fra dengang byen var centrum for den byzantinske kultur, mens Faenza er kendt for det produkt, byen har navngivet - Fajance-keramikken.
Er man til Grappa kan et besøg hos POLI varmt anbefales. I byen Schiavon får I en grundig gennemgang af hvorledes grappa fremstilles – ligesom der er mulighed for at smage på og købe herlighederne. www.poligrappa.com
Jo gæstfrihed og service er nøgleordene langs Adriaterhavskysten, og CIAO ferieboliger har et stort og rigt varieret udbud af ferieboliger i dette område, som ligger mindre end et døgns kørsel fra Danmark.
 Se kort over Adriaterhavet nord for Venedig


Udvalgte indkvarteringer i Adriaterhavet nord for Venedig


Camping Cavallino MH Baia Lux
Italien > Adriaterhavet nord for Venedig > Cavallino

Camping Cavallino ligger ved vandet med sandstrand. Der er swimmingpools til børn og voksne, vandrutschebaner, jacuzzi, restaurant, bar, supermarked, legeplads, beach-volley, fitness, bordtennis, ....»

Læs mere om Camping Cavallino MH Baia Lux

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 570 kr.
for 1 nat
LørdagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 5Afstand til indkøb 0 m

Camping Cavallino MH Romantic
Italien > Adriaterhavet nord for Venedig > Cavallino

Camping Cavallino ligger ved vandet med sandstrand. Der er swimmingpools til børn og voksne, vandrutschebaner, jacuzzi, restaurant, bar, supermarked, legeplads, beach-volley, fitness, bordtennis, ....»

Læs mere om Camping Cavallino MH Romantic

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 530 kr.
for 1 nat
LørdagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 6Afstand til indkøb 0 m

Camping Pra delle Torri Mobilhome Smart
Italien > Adriaterhavet nord for Venedig > Caorle-Porto Santa Margherita

Camping Prà delle Torri er en firestjernet campingplads, der ligger ved byen Porto S. Margherita direkte ud til Adriaterhavet med privat strand. Der er mulighed for at tage til Venedig og de tre øer ....»

Læs mere om Camping Pra delle Torri Mobilhome Smart

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Ingen pris
fundet
ValgfriTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 5Afstand til indkøb 0 m

 Se rejser til Adriaterhavet nord for Venedig

 Oversigt over alle rejsemål
HVORFOR VÆLGE CIAO
  • Kvalitet siden 1992
  • 30 års erfaring
  • Personlig betjening
  • Åbent 9-17 (man-fre)
Følg os på facebook  -  Gå direkte til: Sommerferie Storbyferie Skirejser Intern1 ApS