Sitemap  |  Kontakt  |  Om Ciao  |  
REJSEMÅL

Landhuse Toscana, Italien

Toscana og Umbrien præsenterer det ypperligste som Italien kan tilbyde, når talen falder på totaloplevelse. Her oplever man byer med middelal­derlige mure, porte, patinerede bygninger med teglbrændte tagsten, flora på de mange altaner, samt en kulturhistorie, som dels præsenteres i de mange skønne og smukke byer og dels i de museer, som der findes et utal af. Kør på de små veje med skyggefulde pinjetræer i vejkanten gennem en natur med vin- og majsmarker, olivenlunde, bølgende runde bakker - smukt og betagende, som ikke findes andre steder i Italien og se hvordan byerne ligger på toppene af de bølgende bakker. Det er en billedverden, som kun overgås af de kunstskattte, som kun ét sted i hele verde­nen findes, nemlig i de museer, som findes i Tosca­na og Umbrien.
CIAO ferieboliger har et af de største og mest varierede udbud af ferieboliger i Toscana og Umbrien. Flere har swimmingpool - og derved utroligt familievenlige og alle ligger tæt på regionernes seværdige byer, så som Firenze, Lucca, Siena, S. Gimignano, Assisi, Gubbio m.v. Endelig kan CIAO ferieboliger tilbyde Toscana ved kysten i badebyerne Principina a Mare, Marina di Grosseto og Tirrenia.

Da flere af vore ferieboliger i Toscana og Umbrien har opvarmningsmulighed kan alle årstidernes farver og aktiviteter nydes og betragtes i disse smukke regioner.
Byerne i Toscana og Umbrien:
SIENA skal besøges - skønnere by findes vel næppe. Her i denne dejlige middelalderby, som er anlagt på tre bakker, findes en atmos­fære, som ikke findes andre steder. Her er gader, pa­ladser og kirker samlet inden for by­muren, så det hele går op i en højere enhed. Kigger man op på husmurene, finder man flere steder flag med dyr, som symboliserer det pågældende kvarter. Flagene bruges hvert år d. 2. juli og 16. august, hvor man afholder Palio?en - et farverigt hestevæddeløb som afholdes på Il Campo foran Palazzo Pubblico. Har man muligheden SKAL dette skue ople­ves. Ellers er det domkirken, en af Italiens smukkeste gotiske kirker, som tager pusten fra en. Nyd byen og gå på op-dagelse op og ned i bogstaveligste forstand i dens mange gader og opdag nye motiver dukke op, eller sid ned på Il Campo under en skyggefuld baldakin og få serveret en cappuccino, mens livet fortsætter ufortrødent, som et skuespil man selv er en del af.
MASSA MARITTIMA ligger 24 kilometer inde i landet på toppen af et højt bjerg ved randen af Colline Metallifere, og er en rigdom, som kun få har opdaget. Gå en tur i og omkring torvet Piazza Garibaldi med Palazzo Vescovi­le, biskoppernes sæde, Palazzo Pretorio, guvernørernes residens, Palazzo del Comune, byrådets hus, Zecca Cittadina, mønten, Fonte Pubblica, byens brønd og Palazzo dell´Abbon­danza, et fælles kornmagasin. Det er indbegrebet af italiensk middelalderby.
SAN GIMIGNANO er også en dejlig velbe­varet middelalderby, som ligger på et bakke­drag mellem Toscanas vinmarker. Byen har bevaret 15 af sine 70 oprindelige tårne og har dejlige torve, hvor også de fleste seværdighe­der ligger, bl.a. domkirken, Palazzo del Popolo og La Rocca.
MONTEPULCIANO er berømt for sine vine. Byen er en dejlig charmerende by, som sam­les omkring Piazza Grande.
FIRENZE den skønne by med floden Arno, broen Ponte Vecchio, kirkerne Il Duomo med det pragtfulde dåbskapel og Santa Croce, rådhuset Palazzo Vecchio på pladsen Piazza della Signoria med Michelangelo´s David-statue, og familiedynastiet Medici´s mange ?fingeraftryk? i form af uvurderlige kunstsam­linger, palazzo´er o.s.v., har fået mange mennesker til at vende tilbage til Italien. For byen er dejlig og næsten ubeskrivelig, dens sjæl får man bare foræret, når man går rundt i Firenzes gader. Her er også museet, som med garanti ikke findes andre steder i hele verden - Uffizi, der er Italiens fornemste museum for billedkunst. Firenze har næsten kun topseværdigheder, og man vender tilbage igen og igen, selv uden at have været henne at røre og kaste mønt ved Firenze´s bronze­vildsvin.
LUCCA er omgivet af gamle bymure og rum­mer en række dejlige bygninger. Skøn er San Michele-kirken, samt Piazza del Mercato, som er et
 Se kort over Toscana


Udvalgte indkvarteringer i Toscana


Bagnoletto
Italien > Toscana > Viterbo

Bagnoletto er et gammelt landhus, som er fuldstændig restaureret i 2006, under respekt for dets originalitet og charme. En stor græsplæne med swimmingpool (12x6m) med et poolhus (badeværelse og ....»

Læs mere om Bagnoletto

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 13595 kr.
for 1 uge
LørdagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 8Afstand til indkøb 6000 m

Bagnolo
Italien > Toscana > Pienza

Mellem Pienza og Montepulciano, ikke langt fra den middelalderlige landsby Monticchiello, ligger dette vidunderlige selvstændige hus omgivet af smuk natur. Her kan I ligge ved den 6x12 m store ....»

Læs mere om Bagnolo

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 9970 kr.
for 1 uge
LørdagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 8Afstand til indkøb 5000 m

Borgo di Fonterucola Trilo 6P
Italien > Toscana > Cetona

Den toskanske gård, som ligger 8km fra Cetona, har 8 lejligheder, swimmingpool (åben 15/6-15/9) og udsigt udover landskabet. Der er fælles have med havemøbler og parkering. Lejlighederne har TV og ....»

Læs mere om Borgo di Fonterucola Trilo 6P

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 5255 kr.
for 1 uge
LørdagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 6Afstand til indkøb 0 m

 Se rejser til Toscana

 Oversigt over alle rejsemål
HVORFOR VÆLGE CIAO
  • Kvalitet siden 1992
  • 30 års erfaring
  • Personlig betjening
  • Åbent 9-17 (man-fre)
Følg os på facebook  -  Gå direkte til: Sommerferie Storbyferie Skirejser Intern1 ApS