Sitemap  |  Kontakt  |  Om Ciao  |  
REJSEMÅL

Landhuse Le Marche, Italien

Le Marche er den skønne region, som ligger ud til Adriaterhavet. Le Marche er en komposition af farver, venlig befolkning, betagende natur og umættelige oplevelser. Le Marche en region med bjerge og højdedrag, hvor byerne ligger på højde dragene eller nede direkte ved Adriaterhavets blå saltvand. Le Marche er et klart valg for ens ferie og mange bør opdage denne smukke region, som byder på autentitet og tradition – historisk, arkitektonisk og gastronomisk. Le Marche byder på ”slow down” oplevelse og afveksling. Vore selvstændige landhuse er centralt placeret i forhold til regionens muligheder og er den perfekte ramme for jeres ferie i den skønne region

Den ene skønne by efter den anden ligger i ganske kort køreafstand:
Macerata med pladsen Piazza del Liberta, det historiske centrum med flere interessante bygninger, Loreto, hvor basilikaen Santuario della Santa Casa med Jomfru Marias hus dominerer landsskabsbilledet, Ascoli Piceno med sin skønne plads Piazza del Popolo
Ancona, er regionen Le Marche´s hovedby. Her er den pragtfulde domkirke S. Ciriaco, og byens kunstmuseum Pinacoteca Civica, som rummer arbejder af Tizian, Guercino og Lotto.
Urbino, Rafaels fødeby. Denne kendte kunst¬ner sætter selvfølgelig sit præg på byen, men det er vel nok Palazzo Ducale, man betages mest af. Et ualmindeligt smukt kompleks, der rummer Le Marche nationale galleri. Mellem byens smukke huse går gaderne stejlt op og ned.
Gradara, en dejlig intakt borg, som er en udflugt værd.
San Marino, verdens mindste og ældste byrepublik. Den har sine egne frimærker og man kan få stemp¬let sit pas. Byen ligger smukt og kører man ad Strada Panoramica får man en flot tur derop. Det er ikke uden grund at San Marino virker som en magnet på turister fra hele verdenen.
og sidst men ikke mindst verdens største grottesystem Frasassigrotterne.
 Se kort over Le Marche


Udvalgte indkvarteringer i Le Marche


Villa del Bosco
Italien > Le Marche > Santa Vittoria in Matenano

Midt i de for Le Marche så typiske bølgende bakker ligger denne skønne gård, som er gennemrestaureret med respekt for den originale og autentiske arkitektur. I den omliggende have finder I gårdens ....»

Læs mere om Villa del Bosco

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 15105 kr.
for 1 uge
LørdagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 16Afstand til indkøb 0 m

Villa del Monte
Italien > Le Marche > Arcèvia

Gården fra 1220 ligger i nærheden af Colli Esini, de bølgende bakker som har gjort Verdicchio DOC vinproduktion berømt. Her finder I en skøn gård som er indrettet med smag og fin designet i tæt ....»

Læs mere om Villa del Monte

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 13595 kr.
for 1 uge
LørdagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 9Afstand til indkøb 2000 m

Villa il Noce
Italien > Le Marche > Serrapetrona

Midt i regionen Le Marche og det betagende landskab ligger denne villa, som byder jer det optimale der forstås med ferie- ingen stress, ro, naturskønhed, mulighed for at tage på givende udflugter, ....»

Læs mere om Villa il Noce

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 11330 kr.
for 1 uge
LørdagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 12Afstand til indkøb 1800 m

 Se rejser til Le Marche

 Oversigt over alle rejsemål
HVORFOR VÆLGE CIAO
  • Kvalitet siden 1992
  • 30 års erfaring
  • Personlig betjening
  • Åbent 9-17 (man-fre)Følg os på facebook  -  Gå direkte til: Sommerferie Storbyferie Skirejser Intern1 ApS