Sitemap  |  Kontakt  |  Om Ciao  |  
REJSEMÅL

Ferieboliger Ligurien, Italien

Ligurien er Den italienske Riviera, som ligger smukt, lunt og godt beskyttet af bjergene bag kysten. Derfor oplever man her gennem store dele af året et mildt klima. Flere steder ligger bjergene helt ned til kysten i form af klipper, så man får et enestående billede af Middelhavets blå hav, strande, vige og klippefremspring, iklædt en blomsterpragt uden lige.
I Ligurien finder man små skønne fiskerlandsbyer, og her kan man slappe af - eller køre rundt i det utroligt smukke landskab, som man finder i baglandet. Kør ad den smukt anlagte kystvej Via Aurelia gennem byer med palmer og blomster i alverdens farver. Her er rige muligheder for at finde rammen for en perfekt ferie. Om aftenen kan I gå tur i de respektive byer, og mon ikke en af de mange restaurationer lokker en til fisk, spaghetti, lasagne, pizza eller pesto? Tit og ofte er der processioner med udklædte personer, heste og flotte farver - dette gælder især i byen Pietra Ligure.
Langs kysten findes de bedste strande og bademuligheder, samtidig med at der fra denne kyst er masser af muligheder for udflugter: Portofino, der med sin enestående skønhed og farver tiltrækker turister og rigmænd i deres yachter. Genova hovedbyen med sit historiske kvarter i en labyrint af snævre gader, og det storslåede akvarium, som er verdens næststørste med sine 49 bassiner og 5000 levende fisk. Besøg Pietro Romanengo på Via Soziglia 74R, hvor I har muligheden for at se, smage ”det sødes historie” – www.romanengo.com. Sanremo med sin farverige blomsterpragt og interessante gamle bydel med snævre gyder og trappegader. Finalborgo med middelalderkvarteret omkranset af bymur. Drypstens-hulerne Grotta di Toirano og Grotta della Básura med spor efter fortidsmennesker og dyr. Endelig kan man snildt nå til Den franske Riviera med Monaco, Nice, Cannes og alle de smukke kunstnerbyer, der rummer kunstværker af bl.a. Picasso. Da der i Ligurien er mildt store dele af året - er Ligurien også et oplagt mål for ferie i både forår og efterår
 Se kort over Ligurien


Udvalgte indkvarteringer i Ligurien


La Francesca Resort Hus C
Italien > Ligurien > Bonassola

Cinque Terre er et must når talen falder på hvor man skal hen på ferie i Italien. Denne unikke residence er beliggende langs liguriske østlige Riviera, i en 15 hektar beskyttede område ud mod bugt ....»

Læs mere om La Francesca Resort Hus C

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 8535 kr.
for 1 uge
LørdagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 4Afstand til indkøb 0 mAfstand til strand 200 m

La Francesca Resort Type B
Italien > Ligurien > Bonassola

Cinque Terre er et must når talen falder på hvor man skal hen på ferie i Italien. Denne unikke residence er beliggende langs liguriske østlige Riviera, i en 15 hektar beskyttede område ud mod bugt ....»

Læs mere om La Francesca Resort Type B

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 6610 kr.
for 1 uge
LørdagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 0Afstand til indkøb 0 mAfstand til strand 0 m

Villa Giada Ginestra
Italien > Ligurien > Imperia

Lejlighederne i Villa Giada ligger i forskellige huse omgivet af stor have. Der er udsigt til Middelhavet og højdedragene med olivenlunde. Der er 2 swimmingpools til børn og voksne med liggestole og ....»

Læs mere om Villa Giada Ginestra

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 6980 kr.
for 1 uge
ValgfriTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 5Afstand til indkøb 800 mAfstand til strand 2500 m

 Se rejser til Ligurien

 Oversigt over alle rejsemål
HVORFOR VÆLGE CIAO
  • Kvalitet siden 1992
  • 30 års erfaring
  • Personlig betjening
  • Åbent 9-17 (man-fre)
Følg os på facebook  -  Gå direkte til: Sommerferie Storbyferie Skirejser Intern1 ApS