Sitemap  |  Kontakt  |  Om Ciao  |  
REJSEMÅL

Ferieboliger Kysten syd for Rom/Campanien, Italien

Syd for Rom har CIAO ferieboliger valgt at præsentere Terracina, Palinuro og Apulien.De repræsenterer hver det ypperligste man kan finde på denne strækning, som rummer historie, skøn natur, prægtige badesandstrande, klippeformationer og de er alle perfekte som udgangspunkt for ture, som bl.a. rummer Rom, Napoli, Pompeji, og Capri.
Terracina ligger i regionen Lazio på kyststrækningen ?Odysseus Riviera? stort set midt mellem Rom og Napoli. Lige siden antikken har dette område været kendt for sin prægtighed af skøn natur og dejlige badesandstrande. Terracina ligger ved den berømte vej Via Appia, og allerede fra antikkens tid er byen kaldt for ?Solens Port?. Højt oppe over byen ligger det majestætiske Jupitertempel, hvorfra man har en fantastisk udsigt over byen. Den gamle bydel rummer rester fra den romerske tid samt en hyggelig plads foran domkirken. Langs kysten ligger den kilometerlange badesandstrand og strandpromenaden med palmer og caféer. I omegnen finder man middelalderbyer ? velbevarede gennem århundrede ? så som Sermoneta, Bassiano og Cori, kongeslottet i Caserta ? efter Versailles det største i Europa ? samt benediktinerklosteret Montecassino. I den romantiske by Ninfa ? middelalderens Pompeji ? finder man mange ruiner fra en antik by, som ligger ved en lille sø og floden. Sermoneta er en af de mest seværdige middelalderbyer bygget i en halvcirkel om et seværdigt slot. Nedenfor Sermoneta ligger benediktinerklosteret Valvisciolo, med smuk klostergård. I den lille antikke by Fossanova ligger et pragtfuldt gotisk kloster, som er det ældste i Italien. I San Felice Circeo findes små 40 grotter, hvori man fandt det første Neanderthalkranie i Italien ? 50.000 år gammelt, og det var i disse grotter at Odysseus´s mænd blev fortryllede til svin af troldkvinden Circe. Palinuro er oprindeligt et lille fiskerleje, der er blevet til badeby. Der er både dejlige sandstrande og klippekyst. Derudover er Palinuro ideel som udgangspunkt for udflugter på og omkring Sorrentohalvøen, og det er ikke så lidt: Napoli, den smukkeste by på Amalikysten Ravello, Paestum med de storslåede græske tempelruiner, Pompeji og Herculaneum de to romerske byer, der blev begravet under Vesuvs udbrud i år 79 e.v.t, Solfatara, et vulkankrater med svovldufte fra sprækker i bunden og selvfølgelig de vidunderlige øer Capri og Ponza. Apulien er Italiens hælespids. Her finder man et unikt landskab med forvredne klipper på kysten og fladt landskab med oliven-og mandellunde og vingårde inde i landet.
 Se kort over Kysten syd for Rom/Campanien


Udvalgte indkvarteringer i Kysten syd for Rom/Campanien


Parco Elena Quadri
Italien > Kysten syd for Rom/Campanien > Torchiara

Feriekomplekset ligger syd for Salerno med mulighed for at besøge de gamle græske og senere romerske steder som Pæstum og Velia. Endvidere mulighed for at besøge Capri, Ischia, Pompei, Vesuv og ....»

Læs mere om Parco Elena Quadri

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 4230 kr.
for 1 uge
LørdagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 6Afstand til indkøb 1000 mAfstand til strand 4000 m

Parco Elena Trilo 5P
Italien > Kysten syd for Rom/Campanien > Torchiara

Feriekomplekset ligger syd for Salerno med mulighed for at besøge de gamle græske og senere romerske steder som Pæstum og Velia. Endvidere mulighed for at besøge Capri, Ischia, Pompei, Vesuv og ....»

Læs mere om Parco Elena Trilo 5P

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 3475 kr.
for 1 uge
LørdagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 5Afstand til indkøb 1000 mAfstand til strand 4000 m

 Se rejser til Kysten syd for Rom/Campanien

 Oversigt over alle rejsemål
HVORFOR VÆLGE CIAO
  • Kvalitet siden 1992
  • 30 års erfaring
  • Personlig betjening
  • Åbent 9-17 (man-fre)
Følg os på facebook  -  Gå direkte til: Sommerferie Storbyferie Skirejser Intern1 ApS