Sitemap  |  Kontakt  |  Om Ciao  |  
REJSEMÅL

Ferieboliger Elba, Italien

Øen Elba, som ligger i Middelhavet har ingen fem-stjernet turistseværdighed, men er det i sig selv. Derfor har vi valgt at præsentere denne helt unikke ø i et afsnit for sig selv, selvom øen er en del af Toscana. Overalt finder I klippefremspring-og forma¬tioner i og ved det azurblå, klare vand med indskæringer, som hver har sandstrande med grove sandkorn, som er ganske gyldne. Nogle steder skråner de meget let, og derved meget børne¬venligt, andre steder er det ganske dybt. Mange steder ophører den asfalterede vej, og man fortsætter ad grusvejen, for derefter at "kravle ned" via anlagte stier til stranden. Mange foretrækker på denne måde at skifte strand fra dag til dag. I kan også tage med en af bådene, som sejler jer rundt til de forskellige strande, og på denne måde afveksle strandopholdet. Men uanset hvor I vælger at ligge, er der storslået udsyn.

Øen har en klar luft, som man ikke finder mage til andre steder i Italien. Det samme gælder naturen. Her er en vegetation, som er utroligt varieret. Det er ikke uden grund, at man flere steder kan stoppe op for at købe lokalt frugt, grønt, honning og vin. Små pittoreske fiskerbyer afløser hinanden langs øens kyst, og i disse kan I gå rundt og nyde de fantastiske farver. Næsten hver by har sin fæstning, som I kan man gå op til og i - betragte det storslåede landskab, eller se færgen komme ind med nye forventningsfulde turister.

Der er, som skrevet tidligere, ikke fem-stjernede turistseværdigheder på Elba. Udover at tage rundt til de forskellige byer og strande kan man besøge Napo¬leons villa Villa San Martin, som er omgivet af skov og vinmarker. Fra Marciana fører der en svævebane op til toppen af bjerget Monte Capanne. Her har I, ud over en kølig brise, en storslået udsigt og en overdådig vegetation med bl.a orkideer, løvemund og helianthemum. Bag Porto Azzurro ligger klosteret Madonna di Monserrato på en stejl klippe. Kør bare ligeud og sæt bilen og gå derefter de sidste 200 meter. Flere medbringer picnic-kurven og nyder frokosten i den larmende stilhed.
Portoferraio, er Elbas hovedby, og den I ankommer til. Den har to forter Falcone og Stella. Desuden er det her Napoleon boede, nemlig i Villa dei Mulini - jo, det var tidligere to vindmøller.
Marciana Marina, en fiskerby, som rummer pastelfarvede huse, som ligger blandt magnoliaer, palmer og nerier.
Capoliveri, er en traditionel indlandsk by, som ligger højt på et bakkedrag. Her finder I italiensk liv og charme.
Porto Azzurro, ligger smukt ned til vandet og har hyggelige stræder. Her kan I sætte sig om aftenen og nyde et festmåltid med diverse fiskeretter.. Fortet, som ligger over byen er i dag et topsikret fængsel.

Endelig er der mange muligheder for at dyrke sport på Elba, der kan bl.a. spilles golf, tennis, kører mountainbikes, sejle kano, kajak, windsurfe, komme med båd ud at dykke/snorkle
 Se kort over Elba


Udvalgte indkvarteringer i Elba


Residence Le Acacie Bilo
Italien > Elba > Naregno

Le Acacie er et feriekompleks beliggende direkte ved Naregnos badesandstrand. Komplekset består af hotel og residence med ferieboliger, samt 2 villaer med panoramisk udsigt over Middelhavet. Ved ....»

Læs mere om Residence Le Acacie Bilo

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 4695 kr.
for 1 uge
LørdagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 4Afstand til indkøb 0 mAfstand til strand 0 m

 Se rejser til Elba

 Oversigt over alle rejsemål
HVORFOR VÆLGE CIAO
  • Kvalitet siden 1992
  • 30 års erfaring
  • Personlig betjening
  • Åbent 9-17 (man-fre)
Følg os på facebook  -  Gå direkte til: Sommerferie Storbyferie Skirejser Intern1 ApS