Sitemap  |  Kontakt  |  Om Ciao  |  
REJSEMÅL

Ferieboliger Adriaterhavet nord for Venedig, Italien

Bibione ligger i regionen Veneto direkte ud til Adriaterhavet midt mellem Venedig og Trieste. Byen er kendt og yndet af mange danskere, da man her har en moderne by, som er parat til at modtage turister fra hele Europa.
Bibione har en pragtfuld 8 km lang og mellem 250-400 m bred børnevenlig badesandstrand, der skråner meget let, så børnene skal meget langt ud for ikke at kunne bunde. Der er mulighed for at købe is og diverse læskedrikke langs stranden - eller medbring også selv jeres termotaske.
Bibione har et utal af supermarkeder og storcentre, som kan forsyne ferie-familierne med alle dagligvarer. Den gode italienske mad kan nydes i de mange restaurationer, som Bibione kan byde på. Her er byliv med den ene forretning efter den anden, som er åben selv i aftentimerne. Aftentur på Viale Aurora er en oplevelse i sig selv. Der er gøgl for familierne i LUNA PARK og for de unge er der diskoteker, eller måske vil man bare slappe af på terrassen under den lune italienske nattehimmel.Bibione kan byde på masser af sportsaktiviteter. Der er skoler for windsurfing, tennis, minigolf m.m. og alt til rimelig pris.
Endelig er Bibione et område, som byder på rige muligheder for udflugter. Her er masser af dejlige byer med italiensk byliv og seværdigheder, som er værd at ofre lidt tid på: Hvad med en tur til Venedig - kun en times kørsel fra Bibione eller sejl fra Punta Sabbioni og få en af de smukkeste ankomster til Venedig stort set lige på Markuspladsen. Ta´ en sejltur fra Tre Porti ud på den smukke vene-zianske lagune med skønne øer f.eks Burano, Torcello og Murano. Udine er en smuk by med arkaderne i hovedgaden Via Vittorio Veneto og Domkirken med den ottekantede campanile, som rummer smukke fresker. Verona Romeo og Julie´s by, men mere kendt for sine operaforestillinger i Arenaen i sommersæsonen - ring til CIAO ferieboliger og få program, samt bestil billetter, og gågaden Via Mazzini med den ene lækre butik efter den anden. Sæt jer på Piazza Bra på en cafe og få en cappuccino og iagttag livet på pladsen. I Aquileia finder man i domkirken skønne mosaikgulve med dyremotiver, som symboliserer kristne motiver. Trieste er den smukke by med det romerske forum, domkirke og slottet Miramare.
Jo, der hviler en helt speciel atmosfære over Bibione, som har masser af muligheder, og CIAO ferieboliger har ferieboligerne.
Caorle er en lille malerisk by, som ligger direkte ud til Adriaterhavet. Vore ferielejligheder ligger ved Caorle´s lystbådehavn - Porto S. Margherita, lige ned til den meget dejlige børnevenlige badesandstrand. Stranden udemærker sig desuden ved, at der er megen fri strand ? altså ingen betaling.
Caorle er en gammel historisk by, med et centrum af hyggeli­ge og smalle stræder, og på torvet kan man sidde og slappe af med en cappuccino. Fiskerne har præget og præger Caorle´s bybillede. Den hyggelige lille fi-skerihavn er fyldt med fiskerbåde, og her kan man se både komme ind og garnene blive tømt for fisk. Porto S. Margherita er en moderne by, som er indrettet ved og omkring regionen Veneto´s største lystbådehavn.
Her er indkøbscentre, restaurationer, pizzeriaer og en lokalbefolkning, som ønsker at gøre ens ophold her, så behageligt som muligt. I Caorle/Porto S. Margherita er der masser af muligheder for sportsakti­viteter, så som tennis, windsurfing, minigolf og cykling.
De hyggelige pladser sørger for den rigtige ramme til aftenlivet i Porto S. Margherita. Her sidder man og får sig en af de utallige variationer af isanretninger, som kun italienere kan sammensætte. For børnene er der spillehaller og for de unge diskotek. Caorle/Porto S. Margherita er et perfekt udgangspunkt for udflugter i regionen Veneto. Kun cirka en times kørsel derfra ligger Venedig, men man kan også vælge at sejle dertil på specialture der afgår fra Caorle. Derudover ligger Caorle i en af de mest interessante dele af Italien, set ud fra både en historisk synsvinkel og fra det skønne natursceneri. Kun få kilometer derfra i Concordia Sagit­taria og Altino kan man finde romerske udgravninger og ruiner, og i Portogruaro er der interessante middel
 Se kort over Adriaterhavet nord for Venedig


Udvalgte indkvarteringer i Adriaterhavet nord for Venedig


Capistrano C
Italien > Adriaterhavet nord for Venedig > Bibione

Capistrano ligger 900m fra sandstranden. Der er swimmingpool til børn og voksne samt parkeing. Der er bus til stranden.

C ligger på 1.sal og består af opholdsrum med 2 sovepladser, ....»

Læs mere om Capistrano C

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 3085 kr.
for 1 uge
LørdagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 6Afstand til indkøb 400 mAfstand til strand 900 m

Los Nidos Bungalow Classic
Italien > Adriaterhavet nord for Venedig > Lignano Sabbiadoro

Albatros Centro Vacanze ligger 250m fra stranden i Lignano Sabbiadoro. Der er svimmingpools til børn og voksne, jacuzzi, legeplads, beach-volley, fodbold, bordtennis, fitness, tennis, cykeludlejning, ....»

Læs mere om Los Nidos Bungalow Classic

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 820 kr.
for 1 nat
LørdagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 5Afstand til indkøb 0 mAfstand til strand 250 m

Los Nidos Le Rondini 1.sal
Italien > Adriaterhavet nord for Venedig > Lignano Sabbiadoro

Albatros Centro Vacanze ligger 250m fra stranden i Lignano Sabbiadoro. Der er svimmingpools til børn og voksne, jacuzzi, legeplads, beach-volley, fodbold, bordtennis, fitness, tennis, cykeludlejning, ....»

Læs mere om Los Nidos Le Rondini 1.sal

 
     
PrisniveauAnkomstStjerneliste Yderligere info
Fra 575 kr.
for 1 nat
LørdagTilføj til stjernelisten Tilføj Antal senge 4Afstand til indkøb 0 mAfstand til strand 250 m

 Se rejser til Adriaterhavet nord for Venedig

 Oversigt over alle rejsemål
HVORFOR VÆLGE CIAO
  • Kvalitet siden 1992
  • 30 års erfaring
  • Personlig betjening
  • Åbent 9-17 (man-fre)
Følg os på facebook  -  Gå direkte til: Sommerferie Storbyferie Skirejser Intern1 ApS